Trapleuningfabriek

Omdat een trapleuning onmisbaar is.

Trapleuningfabriek is een webshop van trapleuningfabrikant Fremeyer. Al meer dan 100 jaar leveren wij leuningen van topkwaliteit. Niet voor niets zijn wij de grootste trapleuningfabrikant van Nederland. Met Trapleuningfabriek heeft u echt iets goeds in handen. Bovendien is een leuning niet alleen belangrijk voor houvast bij het op- en aflopen van de trap en dus voor jouw veiligheid, maar is het ook een belangrijk onderdeel van je interieur. Door de vele mogelijkheden is er altijd een leuning die past bij jouw woonstijl. En met onze configurator kun je eenvoudig jouw eigen leuning ontwerpen.

 

Vanuit onze fabriek in Driebruggen maken wij circa 5000 meter trapleuning per week. Ons team van ervaren houtbewerkers, lakspecialisten en inpakkers zorgen dagelijks voor de productie van leuningen en smetplanken. Vervolgens worden jouw op maat gemaakte leuningen inclusief leuningdragers en eventuele smetplanken bij jouw thuis geleverd.

 

Bij Trapleuningfabriek ben je dus aan het juiste adres voor jouw leuningen. Trapleuningfabriek is dé specialist in volledig op maat gemaakte leuningen van topkwaliteit!

Hulp nodig?

Neem contact op met Coen, hij vertelt je er graag meer over!

Stuur een e-mail naar

info@trapleuningfabriek.nl

Whatsapp of bel met

06-16006196

 

Bestel direct!

Waarom Trapleuningfabriek

Trapleuningfabriek USP

Meer dan 100 jaar ervaring

Trapleuningfabriek USP

Grootste trapleuningproducent van Nederland

Trapleuningfabriek USP

5000 meter trapleuning per week