Algemeen

Kan ik bij jullie langskomen in een showroom?

Jazeker. Gelieve een afspraak te maken van te voren, zodat er iemand klaarstaat om je te helpen.

Hermesweg 2-B39
3741 GP Baarn

Inmeten en monteren

Hoe bepaal ik de juiste lengte van mijn leuningen?

Dit hoef je bij ons niet helemaal zelf te doen. Op basis van de trapvorm en het bouwjaar van je woning kunnen wij de lengtes van je leuningen inschatten. Deze lengtes vullen we al voor je in. Je hoeft de lengte van je leuningen dus alleen maar te controleren! Let wel op: 5 cm korter of langer zie je niet bij een leuning, dus nauwkeurigheid tot op de milimeter is niet belangrijk. Bekijk de instructievideo om te zien hoe je de lengte van je leuning controleert.

Hoe monteer ik de leuningen?

Het monteren van leuningen en smetplanken is geen moeilijke klus. In onze montagehandleiding kun je lezen hoe je de bestelde leuningen en eventuele smetplanken op kunt hangen

Monteren jullie de leuningen en smetplanken ook?

Ja, in de laatste stap van de configurator kan u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze montage service.

Wordt het bevestigingsmateriaal meegeleverd?

Het benodigde bevestigingsmateriaal voor de leuningen, zoals schroeven en pluggen, worden meegeleverd. Zo kun je direct aan de slag nadat je bestelling is bezorgd. Montagekit voor de smetplanken en gereedschap, zoals een boormachine of schroevendraaier, wordt niet meegeleverd.

Trapleuningen

Hoe weet ik dat mijn gebogen leuningen kloppen?

Trapleuningfabriek heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het maken van trappen en leuningen, daardoor weten we op basis van de gevraagde informatie (bouwjaar van je woning en je trapvorm) precies hoe de bochten van jouw leuningen lopen en kunnen we je nieuwe leuningen perfect op maat maken, zodat deze aansluiten op je trapboom.

Welke houtsoorten zijn mogelijk?

Je kunt voor de trapleuningen kiezen uit grenen, eiken en mahonie. Afhankelijk van de gekozen houtsoort zijn verschillende behandelingen mogelijk.
Mocht u intresse hebben in een andere houtsoort? Neem dan contact op met Coen, hij helpt je graag verder. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar: info@trapleuningfabriek.nl of te bellen met 06-16006196.

Welke leuningmodellen zijn mogelijk?

Je kunt voor de trapleuningen kiezen uit verschillende modellen. Mocht u intresse hebben in een andere leuningmodel? Neem dan contact op met Coen, hij helpt je graag verder. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar: info@trapleuningfabriek.nl of te bellen met 06-16006196.

Levering en retourneren

Wat is de levertijd?

We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Alle producten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de productie meerdere dagen in beslag neemt. De levertijd is circa 4 weken. Ervaring blijkt dat wij de leuningen meestal al eerder dan de 4 weken bezorgen.

Wat zijn de verzendkosten?

Orders boven de €300,- betalen geen verzendkosten, orders onder de €300,- betalen €30,- verzendkosten.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Momenteel leveren wij alleen nog onze producten in Nederland (inclusief Waddeneilanden) en België.

Het geleverde product is gebroken of beschadigd, wat moet ik doen?

Vervelend om te horen dat het bestelde product gebroken of beschadigd is. We willen je vragen om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen nadat je een gebrek aan het product hebt ontdekt. Dit doe je door een e-mail, inclusief foto's van het gebrek, te sturen naar info@trapleuningfabriek.nl. In het geval van een gebrek dat door het transport is ontstaan, willen we je vragen ook foto's van de verpakking mee te sturen. Wij gaan vervolgens beoordelen of dit onder de garantie valt. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor de reparatie of vervanging.

Mijn geleverde bestelling is onjuist of er ontbreekt iets, wat moet ik doen?

Vervelend om te horen dat de bestelling onjuist is of dat er iets ontbreekt. Laat het ons zo snel mogelijk weten als er iets niet klopt aan de geleverde bestelling. Je kunt een e-mail sturen naar info@trapleuningfabriek.nl. Vermeld in deze e-mail je naam, het ordernummer en geef aan wat er niet klopt aan de geleverde bestelling. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Is het mogelijk om leuningen te retourneren?

Leuningen en smetplanken worden volledig op maat gemaakt, waardoor het helaas niet mogelijk is om deze producten te retourneren. Wij kunnen helaas niemand anders blij maken met een product dat speciaal voor jouw is gemaakt. Standaardproducten, zoals leuningdragers en proefstukjes, kunnen wel geretourneerd worden. Meer informatie over het retourneren van producten vind je op onze retourpagina.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen via iDEAL of Bancontact. Met iDeal betaal je gemakkelijk, snel en veilig in de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Tijdens het betalingsproces word je omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Je kunt met iDEAL betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij iDEAL wordt de betaling direct van je rekening afgeschreven.

Een betaling via Bancontact uitvoeren is kinderlijk eenvoudig. Met het kaartnummer en de vervaldatum die op de betaalkaart staan, is betalen zo gebeurd. Via de zogeheten 'digipas' keurt de klant de betaling met deze betaalmethode goed via de eigen bankomgeving.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Coen, hij helpt je graag verder. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar: info@trapleuningfabriek.nl of te bellen met +31 6 16 00 61 96.

Hulp nodig?

Neem contact op met Coen, hij vertelt je er graag meer over!

Stuur een e-mail naar

info@trapleuningfabriek.nl

Whatsapp of bel met

+31 6 16 00 61 96

 

Bestel direct!

Waarom Trapleuningfabriek

Trapleuningfabriek USP

Meer dan 100 jaar ervaring

Trapleuningfabriek USP

Grootste trapleuningproducent van Nederland

Trapleuningfabriek USP

5000 meter trapleuning per week