Retourneren

Retourneren leuningen en smetplanken

Op leuningen en smetplanken is het herroepingsrecht niet van toepassing. Deze producten worden volledig op maat gemaakt, waardoor het helaas niet mogelijk is om leuningen en smetplanken te retourneren. Wij kunnen helaas niemand anders blij maken met een product dat speciaal voor jouw is gemaakt.

 

Retourneren van leuningdragers en proefstukjes

Standaardproducten, zoals leuningdragers en proefstukjes, kunnen wel geretourneerd worden. Na ontvangst van de producten heb je 14 dagen bedenktijd waarin je zonder opgave van reden je retour bij ons kunt aanmelden. Na het aanmelden van je retour heb je maximaal 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. De verzendkosten en risico's voor het terugsturen van de producten zijn voor eigen rekening.

 

De producten dienen met alle geleverde toebehoren en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Vermeldt je naam, adres en ordernummer op het retourpakket. Trapleuningfabriek zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

 

Je kunt je retour aanmelden door een e-mail te sturen naar info@trapleuningfabriek.nl. Vermeld in deze e-mail je naam, het ordernummer en de producten die je wil retourneren. Je kunt ook gebruik maken van het Europees Herroepingsformulier

 

Retouradres:

Trapleuningfabriek

Hermesweg 2 B39

3741 GP Baarn

Hulp nodig?

Neem contact op met Coen, hij vertelt je er graag meer over!

Stuur een e-mail naar

info@trapleuningfabriek.nl

Whatsapp of bel met

+31 6 16 00 61 96

 

Bestel direct!

Waarom Trapleuningfabriek

Trapleuningfabriek USP

Meer dan 100 jaar ervaring

Trapleuningfabriek USP

Grootste trapleuningproducent van Nederland

Trapleuningfabriek USP

5000 meter trapleuning per week